Har du lyst til å trene, men vegrer deg ved tanken på fulle treningssentre hvor alle virker som om de har mer peiling enn deg? Hos oss kan du få personlig oppfølging, helt uten publikum og uten kø ved apparatene. Vår personlige trener er hundre prosent fokusert på deg, og har et helhetslig syn på teknikk, kosthold og variasjon. Vi mener det er viktig å søke balanse i treningen, og at den bør gi overskudd og glede i hverdagen.

Ved Balanseinstituttet fokuserer vi på trening som tar utgangspunkt lyst og mestring. Derfor tar vi utgangspunkt i hva du liker før vi bygger et opplegg. Liker man treningen, kan man holde på over lenger tid, hvilket igjen bringer resultater. Med andre ord: Liker du treningsformen, er det lettere å nå målsetningen du har satt deg.

Vi legger til rette for en rekke ulike aktiviteter, og begrenser oss ikke til de typiske treningsformene. Dersom du har lyst til å prøve noe nytt, kunne du for eksempel fokusert på boksing, surfing eller snowboarding. Eller hva med en intensiv innføring i løpeteknikk? Vi setter oss som mål å kunne legge til rette for nesten hvilken som helst aktivitet, og setter pris på å bli utfordret.

Har du lyst til å trene sammen med venner, kjæreste, samboer, ektefelle eller kollegaer? Vi tar grupper fra to til ti personer og kan garantere en lattermild energiboost.